Ficus bijzondere stamvormen

Ficus Regina®

Speciaal voor de betere afzetkanalen bieden wij onder de naam Ficus Regina® onze premium kwaliteit Ficus op stam vanaf potmaat 21 tot en met 58cm voorzien van een hoogwaardige uitstraling met onze Fikona Regina® label samen met het Fikona garantielabel.

In het Regina assortiment hebben we diverse ficus soorten met verschillende blad- en stamvormen: Ficus Benjamina, Ficus Nitida, Ficus Amstel King, Ficus Lyrata, Ficus Benghalensis Audrey, Ficus Elastica Robusta en Burgundy, Ficus Cyathistipula,…

De premium kwaliteit van onze bijzonder gevormde Ficussen op stam vindt veelal haar weg via bloemist en tuincentrum naar consument en bedrijvenmarkt. Het is met name de grote houdbaarheid van onze Ficussen die alom geprezen wordt. Door de koelere teelt en compacte snoeivorm kunnen wij een topproduct leveren. Ficus Regina® is hierin het hoogwaardige label speciaal voor de vakhandel. Het toegevoegde garantielabel is het bewijs van onze streven naar perfectie.

(download Regina brochure)

(download leaflet Ficus Regina)

Ficus Tucan Twister

Kwalitatief hoogwaardig maar met name geschikt voor acties en andere afzetkanalen bieden wij het label Tucan Twister met een opvallend kleurig design welke een breed publiek aanspreekt.

(download leaflet Tucan Twister)

Beter houdbaar en minder bladval

Fikona streeft naar perfectie in de teelt. Dit doen wij door de kroon van de plant sterk in te snoeien zodat een compacte en sterk vertakte kroon kan ontstaan. Juist het sterk terugsnoeien zorgt voor een meer sierlijk totaalbeeld. Hiernaast zorgen wij voor de vorming van de kroon bij een lagere temperatuur dan gebruikelijk zodat een beter houdbaar product ontstaat voor de consumenten- en bedrijvenmarkt. Juist deze betere houdbaarheid zorgt voor minder bladval waardoor de tevredenheid over onze Ficus op stam hoog wordt gewaardeerd door onze klanten. Met het “Belgian Quality” label dragen wij ons streven naar perfectie uit.

Maximale tevredenheid consument

Onze producten worden uitvoerig via onze consumentenwebsite www.mynewplant.com voorzien van uitgebreide informatie over standplaats en verzorging waardoor consumenten maximaal plezier kunnen hebben van de Ficus op stam van Fikona. Ook kan men in de mynewplant Facebook community vragen stellen en beantwoord krijgen of informatie te delen.