Areca / Dypsis Lutescens

Wij telen de areca of goudpalm in potmaten 9, 12 en 17cm en streven in onze teelt naar een goed houdbaar product. De keuze voor de beste leveranciers vormt de basis van een goede start. Daarnaast kweken wij bij lagere temperaturen en hebben daarmee een langere teeltduur dan bij andere kwekers gebruikelijk is waardoor sterkere planten ontstaan. Ons streven naar perfectie zorgt voor de best houdbare Areca’s welke te vinden zijn.

Speciaal voor plantarrangementen (9cm)

Wij kunnen volumes aan en bieden speciaal voor de markt van plantarrangementen kant en klare trays met 9 cm kluit om snel te kunnen werken.

(download leaflet Areca)

Areca Regina®: Ruimere opzet bij teelt (17cm)

Speciaal voor de betere afzetkanalen telen wij onze 17cm Areca Regina®. Naast de koelere en langere teeltduur zorgen wij voor een ruimere opzet zodat het licht er rondom beter in valt. Daardoor staan onze planten steviger in de pot en zullen niet uit elkaar vallen wat in de praktijk nogal eens voor komt. Hiernaast wordt onze Areca pot 17cm met een extra plug ingepot zodat hij van goede kwaliteit is.

(download Regina Brochure)

Sfeermaker eerste klas

Ook de Areca of Goudpalm is een must in eenieders huiskamer. Vanwege de lage verzorgingsbehoefte en lage lichtbehoefte staat de plant graag in het centrum van de kamer. Onbekend is dat de Areca ook hooggewaarde luchtzuiverende eigenschappen heeft.

Maximale tevredenheid consument

Onze producten worden uitvoerig via onze consumentenwebsite www.mynewplant.com(externe link) voorzien van uitgebreide informatie over standplaats en verzorging waardoor consumenten maximaal plezier kunnen hebben van Areca’s van Fikona. Ook kan men in de mynewplant Facebook community(externe link) vragen stellen en beantwoord krijgen of informatie te delen.