Ficus Regina®

De premium kwaliteit van onze bijzonder gevormde Ficussen op stam vindt veelal haar weg via bloemist en tuincentrum naar consument en bedrijvenmarkt. Het is met name de grote houdbaarheid van onze Ficussen die alom geprezen wordt. Door de koelere teelt en compacte snoeivorm kunnen wij een topproduct leveren. Ficus Regina® is hierin het hoogwaardige label speciaal voor de vakhandel. Het toegevoegde garantielabel is het bewijs van onze streven naar perfectie.

(download leaflet)

Beter houdbaar en minder bladval

Ons filosofie is dat consumenten tevreden en blij moeten worden van hun gekochte planten. In ons streven naar perfectie kiezen wij daarom voor een andere teeltmethode waardoor de Ficussen van Fikona beter houdbaar zijn en minder bladval vertonen. Samen met uitgebreide verzorgingsinstructies via www.mynewplant.com helpen wij consumenten maximaal plezier te beleven met hun plant.

Een betere omloop voor tuincentra mogelijk

Tuincentra en Bloemisten kiezen voor Ficus Regina® om premium kwaliteit met het juiste label te krijgen. Speciaal voor tuincentra heeft Fikona een propositie waardoor uw verkoop toeneemt. Vraag onze verkoop wat wij voor u kunnen doen.

Maximale tevredenheid consument

Onze producten worden uitvoerig via onze consumentenwebsite www.mynewplant.com voorzien van uitgebreide informatie over standplaats en verzorging waardoor consumenten maximaal plezier kunnen hebben van de Ficus op stam van Fikona. Ook kan men hier in de mynewplant community vragen stellen beantwoorden krijgen. Via facebook bieden wij de mogelijkheid om informatie te delen.