Fikona specialiteiten

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van de Ficus op stam in een breed assortiment van verschillende stamvormen. Ficus Regina® is hierin het gezicht van het brede assortiment stamvormen en potmaten. Hiernaast is Fikona marktleider als het gaat om de productie van Chamaedorea in verschillende potmaten. Ook de Buxus sempervirens voor kegel- en bolvorm is een specialiteit van Fikona. Tevens telen wij Nolina, Areca en Musa.

Belgian Quality

Ons streven naar perfectie wordt zichtbaar door ons “Belgian Quality” label. Als Fikona zijn wij trots op onze kwekerij en dragen onze producten dit label. Om door de keten heen de tevredenheid de versterken en consumenten te helpen met de juiste verzorging ondersteunen wij onze producten met de consumentensite www.mynewplant.com. Het is de essentiële schakel van product naar klanttevredenheid. Hiermee ondersteunen wij onze klanten en handelsbetrekkingen in hun marketing en versterken van verkoopkracht.

Dagelijkse bezorging Nederland, Duitsland en België

Wij verkopen uitsluitend aan professionele partijen in de tuinbouwketen. Dat doen wij vanuit onze kwekerij in België rechtstreeks of met handelsrelaties via FloraHolland. Om exportklanten optimaal en snel te voorzien van onze producten rijden wij dagelijks naar Gent (B), Rhein Maas (D) en Bleiswijk (NL) en zelfs twee maal daags naar Aalsmeer (NL) en Naaldwijk (NL).

Certificering

Fikona voldoet aan alle vereisten voor vakhandel en retail. Of het gaat om Sedex, GGN, Benefits of Nature of MPS GAP, wij voldoen aan de modernste vereisten voor de productie en handel van potplanten. Voor vragen kunt u hiervoor onze verkoop bellen.

Verkoop

Wij verkopen uitsluitend aan professionele partijen in de tuinbouwketen. Dat doen wij vanuit onze kwekerij in België rechtstreeks of met handelsrelaties via FloraHolland. 
Voor een effectieve afhandeling van uw vragen en orders staan wij graag voor u klaar en vinden het belangrijk u snel te informeren. Ons verkoopteam doet er alles aan om uw opdracht naar wens uit te voeren.

meer informatie per e-mail of telefonisch via ons verkoop binnendienst.

sales@fikona.be

tel 0032 3 489 01 44

 

Arthur Zwinkels (Royal FloraHolland)

arthur@fikona.be