Musa / Banana plant

Musa Regina®

Speciaal voor de betere afzetkanalen bieden wij onder de naam Musa Regina® onze premium kwaliteit Musa in een potmaat 17cm. De Musa (ook wel Banana plant) is de nieuwe parel onder de groene planten. Met zijn mooie, diepgroene en soms licht golvende bladeren komt hij nonchalant over. Andere types van de Musa zijn weer klein en compact van vorm. Ideaal voor de vensterbank. Wij kweken onze Musa in 17cm, 21cm en 40cm pot. Onze Musa telen wij net als al onze producten op een rustige wijze waardoor wij een uitstekende kwaliteit garanderen. 

(download leaflet Musa)

(download Regina Brochure)

Bekende hoes met 'pagepaai'

Kwalitatief hoogwaardig maar met name geschikt voor acties en andere afzetkanalen bieden wij de Musa met onze bekende hoes met de 'papegaai'. Een opvallend kleurig design welke een breed publiek aanspreekt.

(download leaflet Musa 'papegaai hoes')

Maximale tevredenheid consument

Onze producten worden uitvoerig via onze consumentenwebsite www.mynewplant.com voorzien van uitgebreide informatie over standplaats en verzorging waardoor consumenten maximaal plezier kunnen hebben van de Musa's van Fikona. Ook kan men in de mynewplant Facebook community vragen stellen en beantwoord krijgen of informatie te delen.