Chamaedorea Elegans

Fikona is marktleider in de teelt van de Chamaedorea elegans. Wij telen de potmaten 9, 12 en 17cm en streven in onze teelt naar een goed houdbaar product. De keuze voor de beste leveranciers vormt de basis van een goede start. 
Daarnaast kweken wij bij lagere temperaturen en hebben daarmee een langere teeltduur dan bij andere kwekers gebruikelijk is waardoor sterkere planten ontstaan. Ons streven naar perfectie zorgt voor de best houdbare Chamaedorea’s welke te vinden zijn.

Speciaal voor plantarrangementen (9cm)

Wij kunnen grote volumes aan en bieden speciaal voor de markt van plantarrangementen kant en klare trays met 9 cm kluit om snel te kunnen werken.

(download leaflet Chamaedorea)

Chamaedorea Regina®: Ruimere opzet bij teelt (17cm)

Speciaal voor de betere afzetkanalen telen wij onze 17cm Chamaedorea Regina®. Naast de koelere en langere teeltduur zorgen wij voor een ruimere opzet zodat het licht er rondom beter in valt. Hiernaast wordt onze Chamaedorea pot 17cm met een extra plug ingepot zodat hij van goede kwaliteit is.

(download Regina brochure)

Sfeermaker eerste klas

De dwergpalm Chamaedorea elegans is een ondergewaardeerde groene plant terwijl deze vele bijzondere aspecten heeft die verteld mogen worden. De kleine palm is een sfeermaker eerste klas. Vanwege de lage verzorgingsbehoefte en lage lichtbehoefte past de plant ook op vele plaatsen in het interieur. Onbekend is dat de Chamaedorea elegans ook hooggewaarde luchtzuiverende eigenschappen heeft.

Maximale tevredenheid consument

Onze producten worden uitvoerig via onze consumentenwebsite www.mynewplant.com voorzien van uitgebreide informatie over standplaats en verzorging waardoor consumenten maximaal plezier kunnen hebben van de Chamaedorea's van Fikona. Ook kan men in de mynewplant Facebook community vragen stellen en beantwoord krijgen of informatie te delen.